Renovering

Badeværelse

Badeværelset er en kerneopgave for en murer. Idet badeværelset er et velbesøgt rum, som brugeren sædvanligvis bruger meget tid i. Derfor er der både en lang række funktionelle, samt æstetiske krav, som skal opfyldes.

Hos H. C. Andersens Murer sørger vi altid for at opfylde disse krav. Hvis du er ved at bygge hus og herunder drømmebadeværelset,  så kan H. C. Andersens Murer hjælpe dig hermed. Vi er eksperter inden for vådrum og har erfaring med de typiske udfordringer. Vi kan hjælpe dig med vejledning til badeværelset, samt de materialer samt produkter du bør indkøbe. Vi ønsker, at vores kunder er 100% tilfredse.

Det er dog ikke kun i forbindelse med etablering af et nyt badeværelse, at vi kan give dig en hånd. Vi er også i stand til at hjælpe, såfremt du ønsker at renovere eller reparere badeværelset.

Det kan være, at du er irriteret over den håndvask, der altid er lidt løs. Eller måske er du træt af, at fliserne i dit badeværelse er ved at falde ud af væggen. Det kan også være, at det hver morgen irriterer dig, at døren til brusekabinen ikke kan lukkes helt

I alle disse situationer vil H. C. Andersens Murer kunne hjælpe dig. Vi sørger for at udføre alt vores arbejde til meget konkurrencedygtige priser. Hvis du har en opgave, som relaterer sig til eller direkte indebærer murerarbejde, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi kommer gerne og besigtiger dit hjem eller badeværelse, hvorefter vi kan give dig et uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud