Renovering

BETON

Beton er et velkendt materiale, også selvom man ikke er murer. Der findes betontrapper, betongulve og fundamenter af beton. Hos H.C. Andersens Murer kan vi støbe fundamenter til huse i beton, lave trapper og gulve samt udføre forskallingsarbejde. Men vi er dygtige til mere end blot vores håndværk.

Vi har mange års erfaring i at udføre arbejde for private og erhverv. Så hvis du har brug for et firma, der både kan klare administrationen og planlægningen af eksempelvis en husopførelse, så gør du ret i at vælge os til opgaven. Faktisk vil vi gå så langt som til at påstå, at H.C. Andersens Murer kan klare det hele – og at du blot behøver at være skarp på dine forventninger. Fortæller du os, hvad du forventer af os, kan du til gengæld forvente at få et skarpt stykke håndværk.

Prisen på vores håndværk er ovenikøbet ikke tunge som mursten. Faktisk er vi særdeles konkurrencedygtige. Vi tilbyder både totalløsninger, hvor vi står for indkøb af materialer, og de mere kundestyrede pakker, hvor du blot betaler for hvad du har brug for – og kan trække på vores viden som fagpersoner, hvad angår materialer og projektets tid.

Vi hjælper dig også med at vurdere dine gulve og dine vægge, såfremt du har skader. Ofte kan beton fures og lappes, så det holder længere. Vi er ikke interesserede i at tjene penge ved blot at udføre ligegyldigt arbejde på facader og gulve, der er fuldt funktionsduelige. Vi vil hellere sørge for et pænt resultat, samt at kunden slipper med minimale udgifter.

Udover at det er en billig og troværdig løsning, er det også bedre for miljøet at strække eksisterende betonløsninger og ressourcer længere. Som del af H.C. Andersen Koncernen A/S er vi nemlig interesseret i bæredygtige løsninger.

H.C. Andersens Murer samler på glade kunder. Vores kunder er loyale, og det er ifølge os det ultimative vidnesbyrd om, at vi udfører et godt stykke arbejde. Du er velkommen til at kontakte os og få os forbi dit byggeprojekt – så vurderer vi, hvad der skal laves og herefter giver dig et tilbud. Som naturligvis er 100% gratis og uforpligtende.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud