Renovering

Filsning

Filsning er en af de opgaver, som du trygt kan overlade til H. C. Andersens Murer.

Denne form for arbejde er især relevant, når man skal renovere en facade. For hvis man på en bygning, som både kan være ejet privat eller af erhverv, så kan det være, at man ønsker at give denne facade et nyt lækkert look. Ønsker du netop at give din facade ekstra pondus, så kan du få H.C. Andersens Murer til at udføre en filsning af facaden. Hvis murene tidligere så trætte og kedelige ud, vil det straks være en helt anden sag, når først murene har fået en filsning.

Efter en filspudsning ser væggene friske ud igen. At man har facader, som ser lidt triste ud, er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at man har misvedligeholdt huset i løbet af årene. En sådan nedslidning er noget, der sker helt automatisk i takt med at årene går. Der bør dog ikke foretages sådan en opfilsning, hvis ikke det er fordi, at facaden eller murene reelt har behovet.

Men hvis muren eller facaden i løbet af årene har gennemgået så store ændringer, kan det dog være decideret nødvendigt. Det kan også være, at fugerne er nedslidte. Er dette tilfældet, så vil det være en god løsning at få foretaget en filsning af facaden. Man kan også vælge andre løsninger såsom udkrads eller endnu en fugning. Men disse løsninger vil dog være væsentligt dyrere, hvorfor en filsning ofte vil være den bedste mulighed.

Firmaet H. C. Andersens Murer udfører filsning på forskellige mure, heriblandt facader, som især er typisk at udføre filsning på. Derudover udfører vi også dette arbejde på sokler, vægge og endda på lofter.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud