Renovering

OM H.C. ANDERSENS MURER

H. C. Andersens Murer er din faglærte murer i særklasse. Kvaliteten af vores arbejde er enestående, ligeså vel som at vores service er eventyrlig. Det er takket være vores suveræne service, at vi er blevet en del af H. C. Andersen Koncernen A/S.

Hos H. C. Andersens Murer får du danske håndværkere af den gamle skole. H. C. Andersen-navnet er traditionelt, trygt og troværdigt. Og med en håndværker, som er en del af H. C. Andersen-konceptet, får du en håndværker, du vil fortælle andre om.


Som en del af H. C. Andersen-koncernen er vi også stolte af at kunne tilbyde en pris, der er til at forstå. En pris, der er lige ud af landevejen – ligesom i eventyrene.

Vi har gjort en dyd ud af, at alle henvendelser til os er 100% gratis og uforpligtende. Så uanset hvilke tanker du har gjort dig om dit byggeprojekt, giver vi altid et 100% gratis og uforpligtende tilbud. Det er ikke blot vores slogan, men også vores inderlige løfte til dig. Hos H. C. Andersens Murer stabler vi dit drømmeslot sammen til en fortryllende god pris.


Som fagfolk har vi mange års erfaring med totalløsninger indenfor murerfaget. Uanset hvor lille eller stor en opgave du måtte have, eller om du kommer som privat- eller erhvervsperson, er det altafgørende for os, at du får en helt eventyrlig oplevelse.

 

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud